Fórum Všestud už má také své RSS

Víte, co je to RSS? Pokud ano, tak možná uvítáte možnost dát si do čtečky RSS také všestudské fórum. Stačí si zkopírovat tento odkaz http://forum.vsestudy.cz/rss.php a uložit jej do RSS čtečky. Odkaz je samozřejmě umístěn i přímo na stránkách všestudského fóra, naleznete ho v patičce stránky.
RSS je také přímo zde, na stránkách Všestud, a to hned dvojí: pro příspěvky a pro komentáře. Vždy tak můžete vědět, co nového se na stránkách objeví. Odkazy pro RSS kanály najdete taktéž v patičce stránky.

Co je to RSS?
Díky RSS, aneb Really Simple Syndication (dříve Rich Site Summary), můžete být informováni o nových textech na vybraných webových stránkách, aniž byste je museli navštěvovat. RSS čtečka je součástí webového prohlížeče Opera i Firefox, Internet Explorer ji zatím nemá. Můžete si také stáhnout RSS čtečku jako samostatný program – např.: FeedReader. Čtečka pak v pravidelných intervalech kontroluje stránky, které vás zajímají, a pokud najde nové informace, stáhne je. Na první pohled tak RSS vypadá jako e-mail – až na to, že ve schránce najdete aktuální zprávy ze svých oblíbených serverů. Zaujme-li vás nějaká, stačí kliknout a otevře se celá zpráva přesně tak, jak byla na serveru publikována. Nyní tímto způsobem můžete sledovat zprávy na webu Všestud, dozvíte se také, když někdo k nějakému článku napíše komentář, a můžete sledovat i příspěvky v diskuzním fóru.

Zde najdete odkazy na všechny RSS tohoto serveru:

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice web a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.