Znáte dobře svou obec?

Víte, že v obci Všestudy bydlí 12 vysokoškoláků? Že z celkového počtu 342 obyvatel je 25 věřících? Že 13 domů z celkového počtu 115 bylo postaveno před rokem 1919? Že je ve Všestudech 16 domů s pěti a více obytnými místnostmi a 11 domů s jednou? Na jeden byt
připadá 3,12 osoby a na jednu místnost 0,96 osoby?
Po pravdě řečeno – dnes už je to opět asi trochu jinak. Citované údaje jsou ze Sčítaní lidu, domů a bytů 2001 – a je jich mnohem víc. Zajímají-li vás, podívejte se na stránky Českého statistického úřadu.
Ke konci roku 2003 už bylo v obci hlášených o 36 lidí méně, jen 306 obyvatel. I to vyplývá ze statistik ČSÚ, konkrétně Městské a Obecní Statistiky.

A ještě rady pro strýčka příhodu. Seznam institucí, které se vztahují k obci Všestudy, ale i návody pro řešení různých životních situací jsou uvedeny na stránkách Portálu veřejné správy ČR. Konkrétní odkazy s popisem jsou zařazeny na stránkách Všestud v sekci obec.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.