SK Viktoria Všestudy má svůj web

SK Viktoria VšestudyFotbalový klub Viktoria Všestudy už má vlastní webové stránky, a to zejména díky Ivu Lorencovi, který dodal všechny zveřejněné informace a fotografie. Najdete je kliknutím na odkaz v levé části všestudských webových stránek, případně zapsáním webové adresy: fotbal.vsestudy.cz (pozor – bez www na začátku).
Všestudy jsou tak nyní rozčleněné na čtyři základní sekce: webové stránky vsestudy.cz tvoří základ, kde se objevují aktuální informace v několika různých rubrikách. Zároveň na nich najdete také oficiální informace obecního úřadu.

Vlastní adresu mají Dušníky nad Vltavou (dusniky.vsestudy.cz), kde najdete informace o této součásti Všestud.
Víceméně nezávislou součást těchto webových stránek tvoří ještě diskuzní fórum, kam může každý přispět k probíhající diskuzi, případně založit vlastní téma. Najdete je opět v levé části menu, případně můžete zadat adresu: forum.vsestudy.cz.
Doufáme, že se vám webové stránky Všestud i všechny jejich části líbí. Budeme rádi, pokud jim pošlete hlas veřejnosti v soutěži Zlatý erb prostřednictvím této stránky.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotbal, web a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.