Jarní část fotbalové sezóny začala

míčHřiště sice mnohdy připomínají kluziště, jindy zase čerstvě zorané pole, ale to pravověrné fotbalisty nemůže odradit od toho, aby co víkend vyběhli a pokusili se urvat nějaké ty body do tabulky.
A na soupeřův trávník (i když ten prý až tolik vidět nebyl) už vyběhli také reprezentanti naší obce. Protože první zápas jarní části sezóny byl odvolán, museli jsme si na první zápas počkat o týden déle. A jak utkání dopadlo? Podívejte se na zápis v tabulce. Na skóre můžete kliknout a objeví se popis průběhu utkání. Skutečně stojí za přečtení a to i tomu, kdo fotbalu až tolik nehoví, protože pisatel (jeden z hráčů) má skutečně lehké pero. Těšme se tedy už nyní na jeho další zápisy a doufejme, že se také v týmu žen najde taková, která by nám průběh utkání i dojmy z něj zprostředkovala. Nezapomeňte tedy pravidelně navštěvovat tento web a také výsledky na stránkách fotbalového klubu. Sportu zdar.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotbal a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.