Aprílové maškary

všechny maškary pohromaděJak ohlašovaly plakátky a pozvánky ve schránkách rodin s dětmi, pořádal na apríla obecní úřad dětský maškarní bál. Už krátce po třinácté hodině se začaly na hřiště trousit první děti, ačkoliv bál měl začít o hodinu později. A že jich bylo! Sešli se například čertíci, princezna, víly, kočičky, hlídal nás policista, hrůzu budící čarodějnice, dva kouzelníci, zlatovláska, Karkulka, celkem 24 krásných modelů!
Ve dvě odpoledne už jsme natěšené nejmenší prcky neudrželi a otevřeli dveře do vyzdobeného sálku. Maškary se okamžitě vrhly do soutěží o sladké a vitaminové ceny: přecházení s pingpongovým míčkem na lžíci, poznávání hraček po hmatu se zavázanýma očima, hod balonkem do koše nebo namotávání provázku s lízátkem na tyčku. Mezitím se jedlo, pilo, tancovalo, skákalo, vybíhalo ven na vzduch. Starší děti dostaly i náročnější úkoly. Luštily křížovky, osmisměrku (ta je potrápila asi nejvíc, pomáhaly i maminky a babičky) a podobně. Dík patří také těm dívkám, které ochotně pomáhaly s výrobou řetězů z krepáků a s úklidem po tanečním reji.
Ostatně podívejte se sami na fotografie.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotografie, události a jeho autorem je katia. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Aprílové maškary

  1. Pingback: Všestudy » Archív » Dětský karneval po letech v hostinci

Komentáře nejsou povoleny.