Web Všestud sledují stovky lidí

statistika pro (www.)vsestudy.czV březnu zavítalo na stránky Všestud 219 unikátních návštěvníků, kteří si zobrazili 3854 stránek. Každý unikátní návštěvník se na web vsestudy.cz během března podíval 3,43krát a během jedné návštěvy otevřel pět stránek.
Další stovky návštěvníků se objevily na subdoménách spadajících do tohoto webu: Dušníky nad Vltavou (115 unikátních návštěvníků), SK Viktoria Všestudy (86) a fórum (195). Samozřejmě mezi nimi bylo jistě mnoho těch, kdo prošli všechny stránky. Nemá cenu čísla nějak rozebírat – stačí nahlédnout na přiložené tabulky a vše je jasně patrné. Měsíc od měsíce návštěvnost roste.
Bohužel zatím jen málokdo přispěl nějakým postřehem k některému ze článku či přispěl do diskuze na fóru. Vězte, že i internet je místem, kde můžete své názory sdělit, na něco se zeptat či dát tip na informaci, která by se tu měla objevit.

statistika pro forum.vsestudy.czA co to je unikátní návštěvník? Může to být jeden člověk, ale spíše to bude více lidí. Jde totiž o identifikaci počítače, takže pokud má k jednomu počítači přístup více lidí, jsou započítáni jako jeden unikátní návštěvník. Také v některých domácích či firemních sítích se stává, že všichni uživatelé dané sítě se navenek jeví jako jeden unikátní návštěvník. Je tedy dobře možné, že reálně se na některé ze stránek Všestud objevil dokonce dvoj a možná i vícenásobný počet lidí.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice web a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Web Všestud sledují stovky lidí

  1. Pingback: Všestudy » Archív » Počet návštěvníků roste, bohužel přišel i spam

Komentáře nejsou povoleny.