Červencové souboje na fotbalovém hřišti

muži SK Viktoria VšestudyVšestudský fotbalový stadión byl i v červenci hojně využívaný. Hned na začátku prázdnin hostil nohejbalový turnaj, v němž družstvo Všestud skončilo na druhém místě. Na konci měsíce pak probíhal víkendový turnaj, který je součástí oslav 80. výročí klubu SK Viktoria Všestudy. V tom ani tak nešlo o výsledek, jako o dobrou atmosféru, jak ostatně dokládají fotografie.


Fotbalový víkend se na stadionu SK Viktoria Všestudy konal ve dnech 24-25/7/06. Během dvou dnů se na hřišti sehrálo celkem sedm utkání. V sobotu v 11 hodin nastoupila všestudská děvčata proti celku Mořiny a vyhrála 3:0.

staří pánové VšestudyOd 13 hodin se utkalo družstvo všestudských starých pánů ve složení: Veselý Jiří, Kováč Miroslav, Švancara Miloslav, Majerech Petr, Černý Radek, Novák Petr, Novotný František, Cabák Zdeněk, Hlubůček Jan, Cibulka Pavel, Matula Miroslav, Junek František,Šindelář Vladimír, Janíček Ladislav s týmem starých pánů TJ PTZ Nelahozeves. Ve velmi dobrém utkání, kde rozhodovala větší sehranost hostujícího družstva, naši prohráli 4:5.

Od 15 hodin byl zahájen Turnaj dospělých za účasti SK Vojkovic, Čechie Kralupy, AFK Vetrusy a domácí Viktorie. První duel odehrály Vojkovice a Čechie Kralupy a po velkém nasazení a za až tropického počasí se z vítězství radovalo družstvo Čechie Kralupy, které zvítězilo 2:1.

Od 17 hodin nastoupilo domácí družstvo Všestud proti dlouhodobému rivalovi z Veltrus a po bezbrankovém poločase prohrálo 2:1, když branky Veltrus dali Marek Horák a Radek Černý a za Všestudy skóroval Radek Kišari. Sestava Všestud: Lorenc Vít, Lorenc Ivo, Jareš Petr, Valoušek Miroslav, Satýnek Jakub, Šíma Michal, Janda František, Tománek David, Kišari Radek, Rantl Jindřich, Kováč Miroslav, Miňovský Zdeněk, Trojan Václav ml.,Švancara Jiří

Druhý den pokračoval ranním utkáním, když od 10 hodin hostili naši žáci tým Čechie Kralupy a po velmi snaživém výkonu prohráli 5:1.

Od 15. hodin pokračoval turnaj kdy si o třetí místo zahrála domácí Viktoria proti Vojkovicům a ve vyrovnaném souboji byla úspěšnější domácí jedenáctka která po dvou gólech Lorence a jedné Junka vyhrála 3:2, za hosty skórovali Rubáš a Viktorín

Finálový souboj od 17 hodin obstarala družstva, která se příští sezónu budou potkávat v okresním přeboru, a to AFK Veltrusy a Čechie Kralupy. V tomto utkání vyhrál celek Veltrus 2:0, když jeho branky dali Horák a Štofl

AFK VeltrusyCelkové pořadí:
1. AFK Veltrusy
2. Čechie Kralupy
3. SK Viktoria Všestudy
4. SK Vojkovice

Byli také vyhlášeni nejlepší hráči:
hráč v poli: Kostelníček – Čechie Kralupy
brankář: Lorenc Vít – SK Viktoria Všestudy
střelec: Horák – AFK Veltrusy

Fotografie z turnaje naleznete ve fotoarchivu.

Nohejbalový turnaj ve Všestudech

nohejbal ve VšestudechTradiční letní nohejbalový turnaj se letos opět uskutečnil během prvního červencového svátku, tedy ve středu 5/7/06 na stadionku SK Viktorie. Letos se ho zúčastnilo 12 týmů, které byly rozlosované do dvou skupin po šesti. Z každé skupiny postupovali dva nejlepší a ostatní dohrávaly o celkové umístění.

Z jedné skupiny postoupil celek Libčic a všestudský tým ve složení: Václav Trojan ml., Miloslav Švancara st. a Ivo Lorenc. Ze druhé pak celky Zlosyň a Chlumín, které se pak utkaly v jedné skupině o celkové prvenství.

Celkové pořadí prvních čtyř:
1. Libice
2. Všestudy
3. Chlumín
4. Zlosyň

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným týmům a těšíme se zase za rok nashledanou.

sepsal Ivo Lorenc

(administrátor se omlouvá za zdržení publikace článku)

nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech

nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech nohejbal ve Všestudech

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotbal, fotografie a jeho autorem je ivo. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Červencové souboje na fotbalovém hřišti

  1. Ahoj,sháním kontakt na Frantu unka,prosím vzkažte mu ať se mi ozve na email.
    Dík Věra

  2. Ahoj,sháním kontakt na Frantu Junka,prosím vzkažte mu ,ať se mi ozve na email nebo na tel.č.736 272 241
    Dík Věra

Komentáře nejsou povoleny.