Jak píší o Všestudech v MF Dnes

titulní strana MF DnesPatříte mezi čtenáře deníku MF Dnes? Pokud ano, tak jistě víte, že v něm občas najdete také informace o naší obci. V naprosté většině jde o malé článečky, které najdete ve středočeské příloze tohoto celostátního deníku.

Pokud jste si těchto článků nepovšimli, podívejte se dále v textu na krátké anotace. Pokud byste chtěli vidět celé texty, můžete je dohledat v online archivu (tam se ale budete muset registrovat – zdarma). Stačí pak do okénka vyhledávače zadat: všestud* (tak vyhledávač nalezne nejen slovo Všestudy, ale i jeho vyskloňované podoby) a zvolit patřičné časové období. Pak už podle zpráv poznáte, zda jde o ty naše Všestudy, nebo o stejnojmennou severočeskou obec.


Články zmiňující naší obec najdete taktéž v týdeníku Mělnicko a v Mělnickém deníku.

Pokud si povšimnete zmínky o naší obci v médiích (nejen tištěných), dejte nám, prosím, vědět. Rádi bychom to zachytili mimo jiné i pro vznikající kroniku obce.

Přehled vybraných článků z MF Dnes

30.01.2007 – (zik) – str. 04
Všestudská knihovna získala vzácnou dušnickou kroniku
Zajímavost Všestudy – Malá všestudská knihovna, která funguje teprve pátým rokem, si nemůže na nedostatek čtenářů stěžovat. Mezi stálé klienty knihovny, jejíž historie začala po ničivých povodních v roce 2002, kdy neobnovila svoji činnost knihovna v sousedních Dušníkách, patří 33 čtenářů.

23.01.2007 – (zik) – str. 04
Poplatky mohou uhradit i osobně
UDÁLOSTI VŠESTUDY Místní poplatky pro obec Všestudy a Dušníky mohou obyvatelé platit buď osobně na obecním úřadě, nebo bankovním převodem na účet obce. Svoz komunálního odpadu stojí 400 korun na osobu a rok, chalupáři platí stejnou sumu za objekt.

02.01.2007 – (zik) – str. 04
V obci zklidní dopravu retardér
UDÁLOSTI VŠESTUDY Jednou z plánovaných akcí v obci na letošní rok je zklidnění dopravy na silnici III. třídy. Podle starosty vesnice Jiřího Hánla jde zejména o vybudování nových chodníků a umístění retardéru.

21.11.2006 – (zik) – str. 04
Lidé ze Všestud chtějí obnovit místní zvonici
Všestudy – Zvonici ve Všestudech chce zachránit nedávno vzniklé Sdružení občanů za obnovu zvoničky. Všestudy jsou totiž už více než deset let beze zvonu. Ten ukradl neznámý zloděj.

07.11.2006 – (zik) – str. 04
Na úřadě jsou vystaveny kresby
UDÁLOSTI VŠESTUDY Václav Landsinger z obce Dušníky vystavuje osm svých výtvarných prací v knihovně v budově všestudského obecního úřadu. K vidění jsou portréty nakreslené tužkou. Malá expozice potrvá do konce listopadu. Knihovna je otevřena vždy v pondělí a ve středu od 17.00 do 20.00.

15.08.2006 – (zik) – str. 04
Obec chce chránit děti před nebezpečím
UDÁLOSTI VŠESTUDY Speciální program pro děti doplněný dopravní soutěží připravili na 31. srpna od 13.00 ve Všestudech. Obec pořádá akci zejména kvůli předškolákům a školákům, kteří jezdí na kole a kterým na začátku školního roku v husté dopravě hrozí nebezpečí.

08.08.2006 – (zik) – str. 04
Obec hledá školitele na počítač a internet
VŠESTUDY UDÁLOSTI Obec hledá zkušeného uživatele počítače a internetu, který by byl ochotný pomoci zájemcům ze Všestud a Dušníků s využíváním těchto technologií.

01.08.2006 – (zik) – str. 04
Dům ohrožuje zdraví a životy lidí
UDÁLOSTI VŠESTUDY Rodinný dům s číslem popisným 62 ve Všestudech, který ve velmi špatném stavu, musí do konce roku zmizet. Dvěma majitelům nemovitosti to nařídil odbor výstavby veltruského městského úřadu.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Jak píší o Všestudech v MF Dnes

  1. Díky, vaše stránky jsou super, proto je neustále využívám ke svým článkům! Nebojte se mne kdykoliv s čímkoliv kontaktovat! Ráda pomůžu nebo zveřejním pozvánku na avší akci. Zdraví bc. Lucie Zikmundová

Komentáře nejsou povoleny.