Dětský karneval po letech v hostinci

škraboška (ilustrace)Kulturní komise obce Všestudy zve všechny všestudské děti – samozřejmě i s rodiči, ale hlavně v maskách a kostýmech! – na dětský karneval, který se koná v sobotu 17/3/07 od 14:00 v hostinci U Přemysla. Kromě hudby a tance snad návštěvníky potěší také vystoupení dětských břišních tanečnic z Kralup nad Vltavou, které zpestří program.


Po letech se tak do hospody na návsi vrací i dětské akce a organizátoři doufají ve velkou účast. Nápoje pro děti budou po celé odpoledne zdarma. Všechny děti by měly, stejně jako loni, dostat do rukou pozvánku na karneval. Pokud ji náhodou nemáte, jste ve Všestudech třeba jen na návštěvě u prarodičů… přijďte samozřejmě také. Jen pro zajímavost: v samotné obci Všestudy (včetně Dušník) žije asi čtyřicet „dětí“, pokud si směle dovolíme zahrnout do tohoto počtu i mládež do 18 let, zhruba stejný počet chlapců a dívek.

Loňský maškarní bál, který se konal na hřišti, si můžete připomenout v článku s fotografiemi.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice události a jeho autorem je katia. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.