Hasičárna už to má za sebou

likvidace hasičárnyBěhem víkendu 31/3/07 až 1/4/07 zmizela stavba tzv. velké hasičárny pod všestudským pomníčkem. O její likvidaci se uvažovalo už déle (na webu je zmínka zde). Obec se snažila nabídnout materiál ze stavby výměnou za její odstranění, avšak pro nezájem musela zajistit její likvidaci na vlastní náklady – viz zápis o činnosti zastupitelů.

Máte nějaké zajímavé vzpomínky na tuto zvláštní stavbu? Případně fotografie – třeba z doby, kdy vznikala? Anebo nějaké další dokumenty, ať už o hasičárně, ale třeba také o hasičích? Budeme rádi, pokud napíšete buď formou komentáře k tomuto článku, případně nám materiály zapůjčíte. Samozřejmě uvítáme i další fotografie a dokumenty týkající se obce Všestudy, Dušníky nad Vltavou i blízkého okolí.


bagr si s hasičárnou snadno poradil
jeden ze snímků již neexistující hasičárnyHasičárnu máme zatím pouze na několika fotografiích. Jednu z nich – ze dne 29/3/06 (to opět hrozily povodně) vidíte vpravo, další – zimní – jsme publikovali dříve.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.