Návštěvnost všestudského webu dále roste

návštěvnost: vsestudy.czV březnu 2007 navštívil webové stránky Všestud rekordní počet unikátních návštěvníků: 731! Celkový počet návštěv dosáhl čísla 1698, zatímco o měsíc dříve méně unikátních návštěvníků (690) navštívilo web vícekrát (1912). Výše uvedená čísla se týkají pouze domény vsestudy.cz, nikoliv subdomén forum, fotbal, dusniky a foto. Celkové shrnutí návštěvnosti za 1. čtvrtletí 2007 najdete dále v textu.


návštěvnost: fotbal.vsestudy.czKaždé čtvrtletí přinášíme souhrnné údaje o návštěvnosti webových stránek Všestud. V lednu jsme tak konstatovali, že Web sleduje více lidí, než kolik máme obyvatel. Čísla ale dále rostou.

návštěvnost: forum.vsestudy.czPokud vás zajímají čísla, najeďte myší na připojené obrázky – objeví se název obrázku s určením domény, ke které se vztahuje. Po kliknutí se pak objeví větší obrázek s čísly za celý rok. Nižší čísla představují unikátní návštěvníky, ta vyšší pak celkové počty návštěv v daném měsíci.

Přehled jednotlivých subdomén vsestudy.cz:
Všestudy – základní prezentace
diskuzní fórum
SK Viktoria Všestudy
Dušníky nad Vltavou

návštěvnost: dusniky.vsestudy.czPřehled spravovaných domén s celkovými počty za 1. čtvrtletí 2007

doména celkový počet návštěv   počet zobrazených stránek
vsestudy.cz 5377 15274
forum.vsestudy.cz 5318 22216
fotbal.vsestudy.cz 733 3296
dusniky.vsestudy.cz 807 1743

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice web a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.