Nepoužívané oblečení a další věci jiným pomohou

Diakonie BroumovMáte ve skříních oblečení, které již dávno nenosíte, ale ještě není na vyhození? Anebo máte takové zásoby lůžkovin, prostěradel, ručníků, utěrek záclon či látek, že je nemůžete využít? Nejen tyto věci mohou pomoci druhým. Ve čtvrtek 14/6/07 mezi 14 a 19 hod. pořádá v kulturním domě Palackého 117 ve Veltrusích (bývalé kino) občanské sdružení Diakonie Broumov ve spolupráci s Městským úřadem Veltrusy a Rodinným centrem Havránek humanitární sbírku. Kromě výše uvedeného můžete darovat také domácí potřeby – nádobí bílé i černé, skleničky (vše jen funkční); peří, péřové a vatované přikrývky, polštáře a deky.


Z ekologických důvodů nelze přijmout ledničky, televize, nábytek, počítače a dětské kočárky – ty se transportem znehodnotí.

Věci by měly být zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se transportem nepoškodily.

Projekt Diakonie Broumov „Nová šance“ se snaží nabídnout komplexní sociální služby pro lidi z okraje společnosti: nezaměstnané; lidi obtížně zaměstnatelné; lidi vracející se z výkonu trestu nebo po dlouhodobém léčení, zejména duševně a mentálně postižené; lidi, kteří z různých důvodů ztratili svůj domov; i ty, kteří jsou sociálně obtížně přizpůsobiví. Mezi těmito lidmi představují zvláště zranitelnou skupinu ženy.

Děkujeme za vaši pomoc.

tento článek byl publikován na webu RC Havránek

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.