Půlka Všestud se na Dětský den sešla na hřišti

SK Viktoria pozval všechny na hřištěVíce než 150 lidí se v neděli odpoledne sešlo na hřišti SK Viktoria Všestudy. Právě na něj pozvali sportovci všechny děti i rodiče, aby společně oslavili Dětský den. Dá se tak nadneseně říct, že dorazila polovina obyvatel, byť mezi návštěvníky nebyli jen lidé z obce. Ještě než začal samotný program odpoledne, mohli všichni návštěvníci přihlížet výcviku služebních psů. Ten totiž na hřišti krátce po 14 hodině prováděli psovodi Policie ČR Mělník a psí školy Mimi taktéž z Mělníka.

pozn.: odkaz na stránku s fotografiemi najdete na konci článku
4/6/07 v 9:00: doplněny další fotografie


Pak už začal program Dětského dne vystoupením žongléra Michala Topinky, po němž se děti rozeběhly k některému z přibližně 16 soutěžních stanovišť. Celkem se do soutěží a her zapojilo 65 dětí, které nakonec čekal balíček sladkostí, drobných dárků a také zmrzlina. Tu poskytla firma Nowaco, resp. Marek Svoboda z této společnosti.

Poděkování organizátorů (SK Viktoria Všestudy) pak patří všem, kdo pomohli s přípravou celé akce a asistovali u herních stanovišť. Radost dětí jim jistě byla dobrou odplatou za hodiny strávené na hřišti.

Podívejte se sami, jak to na všestudském fotbalovém hřišti v neděli 3/6/07 odpoledne vypadalo.

fotografie z Dětského dne

doplněno 4/6/07 v 9:00
Dětský den objektivem Jarešových

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotografie a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Půlka Všestud se na Dětský den sešla na hřišti

  1. Den dětí jsem měla možnost vidět pouze z fotografií, ale vypadá to na povedené odpoledne. Škoda že nemám žádné robátko s kterým bych na podobné akce mohla chodit. Zdá se, že o disciplíny nebyla nouze a všichni malí návštěvníci se dobře bavili.Ráda bych se zde ještě zeptala kolik dětí přišlo v sobotu na hřiště? Díky sportovcům, za to že výborně obohatili společenský život v obci. Díky vlastně za každou akci, kde se obyvatelé mají možnost pobavit, setkat nebo si odpočinout. Viz třeba báječné odpoledne sousedů, komu vlastně mohu děkovat za tuhle pěknou sešlost? Minulý týden se toho vůbec dělo dost. Třeba „piknik“ u zvoničky, o kterém ale veděli asi jen vyvolení. Napište někdo, co to bylo za akci a pro koho?

  2. Pingback: Všestudy » Archív » Fotbalisté zvou děti na sportovní odpoledne

  3. Pingback: Všestudy » Archív » Hřiště opět hostí Dětský den

Komentáře nejsou povoleny.