Víkend plný fotbalu je za námi

na hřištiVe dnech 23.-24.6.2007 pořádala SK Viktoria Všestudy pro své fanoušky, příznivce a hráče rozloučení se sezonou 2006/07, a to – jak jinak než – fotbalem. O víkendu tak mohli diváci vidět všechna družstva v přátelských utkáních a k tomu ještě utkání nejmenších – přípravek ze sousedních Veltrus proti FK Kralupy a i těmto nejmenším a jejich vedení by chtěl SK Viktoria Všestudy poděkovat.

na hřištiPřípravky začaly své utkání v sobotu od 13:00 hodina za dost velké divácké i rodinné podpory zanechala obě družstva u všech přítomných dost velký zážitek. A to tím jak hráči, kterým někdy není ani pět let se již dokáží nadchnout, zapálit do tak krásné hry jakou je fotbal.Utkání skončilo vítězně pro hráče AFK Veltrusy v poměru 7:3

na hřištiPo nejmenších nastoupili nejstarší, tedy hráči dříve narození, kteří dříve oblékali dres SK Viktorie. Jejich soupeřem byla stejná generace hráčů z Kralup nad Vltavou, z klubu Čechie Kralupy. Toto utkání, i když se hrálo za dost velkého tepla, mělo vše: jak nasazení, tak branky, které k fotbalu patří, ale také fotbalovost , zkušenost, kterou za svá léta tito hráči získávali. V tomto utkání zvítězilo domácí družstvo v poměru 5:1, když dokázalo otočit nepříznivý stav, který nastal hned v první minutě.

na hřištiA dostáváme se k utkání družstev mužů. V něm dostali na obou stranách dost místa hráči dorosteneckého věku, kteří doplnili stabilně hrající hráče. Od samého začátku se hrál dost fyzicky náročný fotbal a hráči domácí Viktorie si dokázali do poločasu vytvořit dvoubrankový náskok, který jim utekl v posledních minutách utkání, kdy se hostům podařilo srovnat skóre na konečných 2:2.

Nedělní dopoledne patřilo jak jinak než nejmenším hráčům Viktorie bylo to jejich poslední utkání pod hlavičkou žáci SK Viktoria Všestudy. Jejich soupeřem se stali stejně staří hráči AFK Veltrusy a ve velmi vyrovnaném utkání naši hráči podlehli hostům 1:2, když nedokázali zužitkovat početní výhodu a územní převahu v druhé půli.

Po 17. hodině dění na hřišti zakončila naše děvčata. Která změřila své síly s hráčkami Straškova a rozhodla o svém vítězství 2:1 až v posledních minutách utkání

Tímto by chtěl SK Viktoria Všestudy poděkovat všem fandům za jejich účast na fotbalovém víkendu a při soutěžních utkáních a popřát všem hezkou letní přestávku. Těšíme se, až se s vámi při prvních utkáních na podzim opět sejdeme na našem hřišti.

na hřišti na hřišti

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice fotbal a jeho autorem je ivo. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.