Nezapomeňte během února zaplatit poplatky

nálepka na popelnici svědčící o zaplacení poplatkuDo 1/3/08 je třeba uhradit poplatek za komunální odpad a poplatek ze psů.

Tzv. poplatek za popelnice pro letošní rok činí 500 Kč pro každou fyzickou osobu s trvalým pobytem v obci Všestudy. Stejnou částku zaplatí také fyzická osoba, která v katastru obce vlastní stavbu určenou nebo sloužící k individuální rekreaci, kde není hlášena žádná osoba k trvalému pobytu. Vyplývá to z Obecně závazná vyhlášky obce Všestudy č. 1/2007 o místních poplatcích. Oproti roku 2007 tak je poplatek o 100 Kč vyšší, přesto obec na systém svozu komunálních odpadů nadále doplácí ze svého rozpočtu.


Ve stejném termínu je třeba uhradit i roční poplatek ze psů, který za prvního psa činí 90 Kč, za každého dalšího psa téhož držitele pak 120 Kč.

Všechny poplatky je možné uhradit v hotovosti do pokladny obce na Obecním úřadě Všestudy ve dnech pondělí a středa středa od 17:00 do 20:00 hod nebo převodem na běžný účet u České spořitelny Kralupy nad Vltavou č.ú.: 0460041399/0800. Při platbě převodem je pak třeba vyzvednout si na úřadě nálepku, bez jejíhož vylepení na poppelnici by ji svozová služba po 1/3/08 neměla vyvézt.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.