Sběr a vývoz separovaného odpadu

třiďte odpadFirma České sběrné suroviny, která zajišťuje vývoz separovaného odpadu v obci Všestudy a Dušníky nad Vltavou, upravila termíny svozu separovaných odpadů v našich obcích. Nové termíny nám telefonicky sdělili, když jsme upozornili na opomenutý vývoz plastů v Dušníkách nad Vltavou. To bylo rychle napraveno a firma přislíbila zavést opatření, aby byly termíny napříště dodržovány. Pokud nejsou, neváhejte zavolat do provozovny firmy v Kralupech nad Vltavou (tel: 315 734 128), případně poslat e-mail na info@sber-suroviny.cz.

Dále v článku najdete aktuálně platné termíny pro vývoz separovaného odpadu.


O termínech svozu separovaného odpadu jsme už informovali před dvěma lety. Tehdy jsme také přidali informace o tom, jaký odpad do kterého kontejneru patří.

aktuálně platné termíny (stav v září 2008) pro vývoz separovaného odpadu
Všestudy

  • plasty: 1x za týden ve středu nebo ve čtvrtek
  • papír: 2x za měsíc (1. a 3. týden v měsíci) (dříve 1. týden v měsíci)
  • sklo: 2. nebo 3. týden v měsíci (dříve 3. nebo 4. týden)
  • nápojové kartóny: poslední čtvrtek v měsíci

Dušníky nad Vltavou

  • plasty: 1. středu nebo ve čtvrtek v měsíci

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky se štítky , a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Sběr a vývoz separovaného odpadu

  1. Myslím, po zkušenostech, co vyprodukuji odpadu papíru nebo skla, by nebylo marné přistavit do Dušník malé kontejnery na sklo a papír.Je mi to hloupé házet do popelnice a tak se mi papír vrší v dílně. Když přijedu do Všestud, málo kdy se mi podaří svůj papír nacpat do vždy plného kontejneru. Třeba má někdo podobný názor a podpoří tuto myšlenku. Díky Ed. Zeman

Komentáře nejsou povoleny.