Oznámení o době a místě konání voleb

budova obecního úřadu VšestudyVolit kandidáty do zastupitelstva Středočeského kraje lze v pátek 17/10/08 mezi 14. a 22. hodinou a v sobotu 18/10/08 mezi 8. a 14. hodinou. Obyvatelé Všestud a Dušník nad Vltavou mohou volit v zasedací místnosti obecního úřadu ve Všestudech. Obyvatelé domova pro seniory Červený mlýn Všestudy, kteří jsou současně občany Všestud, budou moci volit do přenosné volební urny přímo v budově Červeného mlýna. Všichni voliči by měli nalézt volební lístky ve svých schránkách nejpozději tři dny před volbami, lístky budou také k dispozici přímo ve volební místnosti.

O tom, kde přehled kandidátů najdete, jsme již psali. Mimo jiné jsme také přinesli přehled kandidátů z regionu Dolního Povltaví – ten je v článku na webu Dolní Povltaví.

Následuje oznámení, jak bylo dne 2/10/08 publikováno na oficiálním webu obce.

Oznámení o době a místě konání voleb

V souladu s ust. § 15 zákona č. 130/2000 Sb., o volbách do zastupitelstev krajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů

oznamuji:

Volby do Zastupitelstva Středočeského kraje se uskuteční
v pátek 17. října 2008 od 14,00 hodin do 22,00 hodin a
v sobotu 18. října 2008 od 8,00 hodin do 14,00 hodin

Místem konání voleb ve volebním okrsku č. 1 je volební místnost v budově Obecního úřadu-zasedací místnost pro voliče bydlící ve Všestudech a Dušníkách nad Vltavou

Voliči bude umožněno hlasování poté, kdy prokáže svou totožnost a státní občanství České republiky (platným občanských průkazem, cestovním, diplomatickým nebo služebním pasem České republiky)

Každému voliči budou dodány 3 dny přede dnem voleb hlasovací lístky. Ve dnech voleb volič může obdržet hlasovací lístky i ve volební místnosti

Obyvatelům Červeného Mlýna (poskytovatel sociálních služeb), kteří jsou zároveň občany Všestud bude umožněno hlasování přenosnou urnou po dohodě s vedením Červeného Mlýna (poskytovatelem sociální služeb)

Ing. arch. Jiří Hánl
starosta obce Všestudy

Vyvěšeno: 2.10.2008

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice oznámení, volby a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.