Žabincový prolog ’09 součástí Loučení s prázdninami

plakát zvoucí na žabincový prolog '09V neděli 30/8/09 odpoledne od 14:00 proběhne ve Všestudech před obecním úřadem a na přilehlém dětském hřišti Loučení s prázdninami a v rámci této akce se uskuteční Žabincový prolog ’09. Obecní úřad pro děti připravil trampolínu, skákací hrad (atrakce jsou pronajaté vč. odborného dohledu), různé soutěže a občerstvení.

Přijďte včas, protože hned ve 14:00 odstartují dospělí na svých dvoukolových lidskou silou poháněných strojích na 5,2 km dlouhou trať od obecního úřadu po silnici k sušárně u dálnice a zpět do obce po cestě podél dálnice (celkem se pojedou dva okruhy).

O hodinu později, tedy v 15:00, pak na svou trať vyrazí děti na dvou až čtyřkolových lidskou silou poháněných strojích. Jejich trasa povede taktéž od obecního úřadu směrem na Dušníky a na každé odbočce pojedou po silnici doprava, aby se po 500 metrech dostali opět před obecní úřad.

dále v textu najdete odkaz na historické fotografie a trasy závodu


Zobrazit místo Žabincový prolog Všestudy na větší mapě

Žabincový prolog ’09, který pořádají sportovci SK Viktoria Všestudy a Dolní Povltaví, o.s., se snaží navázat na tradici z přelomu 80. a 90. let.

V minulosti jsme zde již publikovali několik fotografií z jednoho z dávných ročníků této sportovní události. Tehdy se prý jelo po trase Všestudy – Dušníky – Dědibaby – Křivousy – Vojkovice – Všestudy.

komentáře

komentáře

8 komentářů u „Žabincový prolog ’09 součástí Loučení s prázdninami

  1. to se teda necekalo ze jste tak trapny a vyuzily jste obecni urad ke sve akci

  2. Smím se zeptat kdo a jak využil obecní úřad ke své akci? Pořádáme několik měsíců plánovanou akci, náhodou ve stejném termínu jako obec – a myslím, že propojení bude ku prospěchu všech stran.

    Ono ve Všestudech vadí, když někdo jen nesedí a nečeká, kolik houpaček a kolik bonbonů obec zaplatí? Kolik akcí pro lidi zdarma a ve svém volném čase máte na kontě vy?

  3. Super akce! DÍKY!!!
    Zní to dobře, doufám, že bude veselo – přesně podle hesla „jaký si to uděláš, takový to máš“!
    Z „pučmelounů“ bych si nic nedělala, kritizovat je tak snadné, něco zorganizovat a zajistit už chce přeci jen víc, než jen kecat na netu. :o)
    Už dopředu zklamaným anonymům – pučmelounům tedy navrhuji zůstat doma a nekazit ostatním náladu svým načuřeným nafouknutým ksichtem.

  4. CO JE TO PROSIM ZA AKCI PLANOVANOU NĚKOLIK MĚSICU DOPPŘEDU – ŽABINCOVY PRIOLOG A PROČ O NI NIKDO NEVEDEL PROC TEDY PAN ŠULC KTERY JE NA OBECNIM URADĚ I U SPORTOVCU NEREKL ZASTUPITELUM ŽE SE BUDOU KRÝT DVĚ AKCE –

  5. Pokud jste tak dobře informovaný/á, tak asi také víte, že jsme se zastupiteli o akci mluvili a že ti souhlasili s tím, že se obě akce vhodně doplní – myslím, že nakonec to takhle bude dokonce lepší, než kdyby to byly dvě samostatné akce.

    Věřím, že zastupitelé jsou rádi, že se tu najde někdo, kdo chce něco nezištně dělat nejen pro své přátele a známé, ale pro všechny.

    Prolog jsme původně chystali na začátek léta, ale bohužel jsme to časově nezvládli. A neděláme pouze tuto akci, ale spousty jiných, takže z různých důvodů bohužel ani jiný termín než 30/8/09 nepřichází v úvahu.

  6. Pingback: Všestudy » Archív » Na „Žabinci“ vyhrávali všichni

  7. Pingback: Všestudy » Archív » V neděli 28/8/11 se Všestudy rozloučí s prázdninami

  8. Pingback: Všestudy » Archív » V neděli 2/9/12 se děti rozloučí s prázdninami

Komentáře nejsou povoleny.