Všestudský pes Dino je světovým šampiónem

pes Dino na stupních vítězů s majitelkou Kateřinou RychetskouKe každému správnému domu patří i pes, a ani ve Všestudech tomu není jinak. Dokonce je mezi zdejšími psy šampión, který si z mezinárodní Světové psí výstavy (World Dog Show) z Bratislavy přivezl hned dvě ocenění.

Ve čtvrtek 8/10/09 získal Slovenský čuvač Dan Šťastný pes (zkráceně Dino) 3. místo v soutěži Slovenských národních plemen v konkurenci 229 čuvačů a Československých vlčáků (ti obsadili první dvě místa). Krátce poté, co se manželé Rychetští vrátili do Všestud, jim pořadatelé volali, že v neděli 11/10/09 ještě proběhne soutěž nejlepších psů výstavy. V kategorii Slovenských národních plemen pak Dino ještě překonal výsledek z výstavních dnů a získal druhé místo.

Podrobnosti a další fotografie, ale také informace o Slovenských čuvačích najdete na webových stránkách chovné stanice Katčina zahrada Kateřiny Rychetské ze Všestud.

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky se štítky , , a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.