Silnici mezi Dušníky a Dědibaby čeká rekonstrukce

V úterý 27/8/13 by měla začít rekonstrukce povrchu komunikace na silnici III/10151 mezi obcí Dušníky nad Vltavou a Dědibaby – konkrétně začne před odbočkou k sušárnám přímo před Dušníky a skončí u odbočky k jezu před obcí Dědibaby (vše ve směru od Všestud). Rekonstrukce by nicméně měla probíhat tak, aby se obyvatelé obce vždy dostali vozem do obce i ven, a to buď na Všestudy, či druhým směrem. První etapa by měla skončit do neděle 1/9/13.

Následně bude od pondělí 2/9/13 do pátku 6/9/13 probíhat rekonstrukce vozovky přímo v obci Dědibaby. Dopravní značení bude informovat o tom, že oblast je po dobu rekonstrukce neprůjezdná.

Informace jsou z materiálu připraveného společností Dopravní značení Mělník.

Aktualizace 2/9/13 v 6.50: Navzdory oznámení probíhá rekonstrukce vozovky obráceně, hotova je tedy nová vozovka v Dědibabech, v týdnu od 2 do 6/9/13 by měla probíhat rekonstrukce v Dušníkách.

Aktualizace 4/9/13 v 11.40: Etapa Dědibaby byla dokončená, etapa Dušníky se odsouvá a měla by se realizovat koncem září. Obec by o termínu měla být předem informována.

Podle oficiálního webu obce, kde bylo pdf zveřejněno dne 19/8/13.
Dále v textu nákresy značení a celý dokument ke stažení.

rekonstrukce silnice mezi obcí Dušníky a Dědibaby ve dnech 27/8 až 1/9/13

rekonstrukce silnice mezi obcí Dušníky a Dědibaby ve dnech 27/8 až 1/9/13

rekonstrukce silnice v obci Dědibaby

rekonstrukce silnice v obci Dědibaby ve dnech 2-6/9/13

Úplné informace jsou v pdf dokumentu firmy Dopravní značení Mělník: dopravní značení po dobu rekonstrukce silnice v obci Dušníky a Dědibaby (pdf soubor 0,6 MB).

komentáře

komentáře

Příspěvek byl publikován v rubrice novinky se štítky , a jeho autorem je info. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.